Sitruunamuffinit

Nyt löysin täältä niin helpon ja herkullisen muffiniohjeen, että ajattelin panna jakoon vielä ennen pääsiäsitä. Tein gluteenittoman version Pirkan vaaleista gluteenittomista jauhoista ja olivat tosi meheviä! Luulen, että se johtuu juuri rahkasta.

Sitruunamuffinit

2 munaa

1½ dl sokeria

1 prk sitruunarahkaa

1 dl juoksevaa Oivariinia

3 dl vehnä- tai gluteenittomia jauhoja

2 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kevyesti, lisää muut aineet ohjeen järjestyksessä. Lusikoi seos paperisiin muffins-vuokiin ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia. Itse tein kaksi annosta, toiseen käytin sitruunarahkaa, toiseen appelsiinirahkaa. Laitan aina paperivuokat paistumaan metallisiin, 12 kappaleen muffinsvuokiin, jotta ne pysyvät hyvin pystyssä.

Koristelin hiukan valmiilla sokerikuorrutuksella. Nam! Näitä tehdään jatkossakin!

Kategoria(t): Kokataan - gluteenitonta leivontaa, Kokataan - Makeat leivonnaiset Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s