Nyt löysin täältä niin helpon ja herkullisen muffiniohjeen, että ajattelin panna jakoon vielä ennen pääsiäsitä. Tein gluteenittoman version Pirkan vaaleista gluteenittomista jauhoista ja olivat tosi meheviä! Luulen, että se johtuu juuri rahkasta.
Sitruunamuffinit
2 munaa
1½ dl sokeria
1 prk sitruunarahkaa
1 dl juoksevaa Oivariinia
3 dl vehnä- tai gluteenittomia jauhoja
2 tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri kevyesti, lisää muut aineet ohjeen järjestyksessä. Lusikoi seos paperisiin muffins-vuokiin ja paista 175 asteessa noin 20 minuuttia. Itse tein kaksi annosta, toiseen käytin sitruunarahkaa, toiseen appelsiinirahkaa. Laitan aina paperivuokat paistumaan metallisiin, 12 kappaleen muffinsvuokiin, jotta ne pysyvät hyvin pystyssä.
Koristelin hiukan valmiilla sokerikuorrutuksella. Nam! Näitä tehdään jatkossakin!