Kari Aihisen Coleslaw

on kyllä mahtavan hyvää! Sitä on tehty meillä nyt usein ja siksi laitankin blogiin ohjeen itselleni ja nuorisolle muistiin, alkuperäinen löytyy täältä, klik. Tykkään muutenkin hänen ruokaohjelmistaan ja -ohjeistaan, kaikki on niin konstailematonta. Netistä löydät niitä vaikkapa hakusanalla ”Kaappaus keittiössä” .

Mutta syödään nyt ensin tätä:

Kapen Coleslaw

  • 1 keskikokoinen kaali
  • 2 porkkanaa
  • 1½ dl majoneesia
  • 1 dl ranskankermaa
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl sinappia
  • 1 tl sokeria
  • ¼ tl suolaa

Suikaloi kaali ja kuoritut porkkanat monitoimikoneessa tai raastimella ohuiksi suikaleiksi. Yhdistä kulhossa majoneesi ja muut aineet, kaada kaali-porkkanaraasteen päälle ja sekoita hyvin. Jätä tekeytymään muutamaksi tunniksi tai mielellään yön yli että maut tasaantuvat. (Minun mielestäni kastiketta kannattaa tehdä enemmän tai kaalia pitää olla vain puolikas, muuten seos jää liian kuivaksi.)

Salaatti säilyy hyvin muutaman päivän, joten kannattaa tehdä enemmän heti kerralla!

P.S. Muistathan myös edullisen ja herkullisen kaali-puolukkasalaatin? Lisäät vain sokeruoitua puolukkasurvosta kaaliraasteeseen!

Advertisement
Kategoria(t): Kokataan - Lisäkkeet, salaatit Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s