Munakasrullaa palmusunnuntaiksi

Lumipenkat ovat hiukan madaltuneet aurinkoisina kevätpäivinä ja pääsiäisaika on ovella.

Kaupasta tarttui mukaan härkäpaputuote, Härkis-paketti,

joten päätin kokeilla siitä munakasrullaa. Hyvää tuli, isäntä ei tainnut edes huomata, että sisällä ei ollutkaan tavanomaisesti jauhelihaa…

Munakasrulla

  • 2 ½ dl gluteenittomia jauhoja tai vehnäjauhoja
  • 3 munaa
  • 5 dl maitoa
  • 1 tl suolaa
  • vajaa ½ dl juoksevaa Oivariinia

Täytteeseen ruskistin tällä kertaa sipulia, lisäsin pannuun sulamaan ruohosipulituorejuustoa, reilusti mausteita (mustapippuri, pizzamauste, grillausmauste), tomaattipaloja, tomaattipyrettä ja lopuksi pieniksi pilkotut härkispalat. Härkistä voi ostaa valmiiksi maustettunakin, jolloin kannattaa miettiä muiden mausteiden määrää.

Sekoita munakaspohjan aineet keskenään ja levitä uunipellille, kevyesti voidellulle leivinpaperille. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia. Ripottele juustoraastetta toiselle leivinpaperille ja kumoa valmis pastos siihen. Levitä täyteseos ja rullaa. Rullan voi lämmittää ja tarjoilla myöhemminkin.

On hyvää kylmänäkin!

Joutsenien keväthuutojen kaikuessa toivotan kaikille kaunista pääsiäisviikkoa!

Kategoria(t): Kokataan - Lisäkkeet, salaatit, Kokataan - Suolaiset leivonnaiset, leivät, Sekalaista Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s