Karamellisoidut ruusukaalit

Jo aikoja sitten löysin täältä ohjeen, joka sittemmin on jäänyt ihan lempilisäkkeeksi ruusukaaleista. Tänään meillä tehtiin taas remonttimiesten iloksi näin:

Karamellisoidut ruusukaalit

  • ruusukaaleja
  • öljyä
  • 1-2 rkl juoksevaa hunajaa
  • hiukan suolaa

Puhdista ruusukaalit ja keitä suolatussa vedessä noin 7 minuuttia, jonka jälkeen valuta ja halkaise ne puoliksi. Kaada pannulle hiukan öljyä (meillä rypsi-) sekä juoksevaa hunajaa. Kuumenna rauhallisesti, lisää ruusukaalit halkaistu pinta alas päin.

Anna ruskistua muutama minuutti hitaasti ja liikuttelematta, varo kuitenkin palamista! Käännä ja ripottele päälle hiukan (sormi-)suolaa. Ihan hyvää tuli näin talviaikaankin, mutta parastahan tämä lisäke on syksyn tuoreesta sadosta!

Advertisement
Kategoria(t): Kokataan - Lisäkkeet, salaatit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Karamellisoidut ruusukaalit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s