Sitruunakakkua pääsiäiseksi?

Etsin sitruunakakun ohjetta ja löysin tämän, klik. Koska halusin lisää sitruunamakua, korvasin maidon osin sitruunarahkalla ja kylläpäs tuli hyvää!

Sitruunakakku

  • 3 munaa
  • 2½ dl sokeria
  • 4 ½ dl erikoisvehnäjauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 2 pestyn sitruunan kuoriraaste
  • purkillinen sitruunarahkaa
  • ½ dl maitoa
  • 150 g voisulaa

Vatkaa munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää rahkan ja maidon kanssa taikinaan. Lopuksi sulatettu, haalea voi. Paistoin kakun pitkulaisessa, leivinpaperilla vuoratussa leipävuuassa 175 asteessa noin 50 minuuttia. Oli tosi mehevää, juuri sopivaa pääsiäispöytään!

Advertisement
Kategoria(t): Kokataan - Makeat leivonnaiset Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s