Hyvää Pääsiäistä kaikille!

Tänä vuonna meillä on paikalla vain aikuisia, joten oikaisin koristeiden kohdalla. Ihan vain ne välttämättömät kanat ja rairuoho, pajunkissat tietenkin myös. Mutta ruuan suhteen en oikaise, kaikkea hyvää on jo valmiiksikin tehnynä tai ainakin hyvin mietittynä.

Joskus huhtikuun lopussa kanalaankin saadaan taas kanoja, sen siivous ja kunnostus on ollut tämän viikon puuhaa. Muistin yhtäkkiä myös, että varhaisperunan siemenet olisi otettava itämään, mutta ei ollut helppoa sekään viimeisen lumimyräkän jälkeen. Perunoita haetaan jääkaappiin aina tarpeen mukaan, nyt ei oltu pariin viikkoon käyty ja oven eteen oli muodostunut korkea lumikinos.

Sen alla oli jäätä, joten tarvittiin rautakankia ja teräväkärkistä lapiota, että pääsimme sisään.

Pulkalla sitten hinattiin painavat laatikot autotalliin, aiemmin ne on kuskattu kottikärryillä kuivaa polkua pitkin. Lunta on siis edelleen, paljon. Kaksihuoneisessa kellarissa on toinen puoli varattu joriineille, nekin olisi pitänyt tuoda jo pois mutta sinne jäivät toistaiseksi.

Illalla lähdemme perinteisesti kiirastorstain messuun Keuruun kirkkoon ja rauhoitumme pääsiäisen viettoon. Hyvää pääsiäisaikaa sinullekin!

Kategoria(t): Sekalaista Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s