Tomaattisilakat

Enpä olekaan laittanut muistiin tätä helppoa kalaohjetta, jota meillä aina silloin tällöin tehdään. Tomaattisilakat ovat kylminäkin hyviä, vaikka leivän päällä! Ohjeita ja makuja on monia, meillä tehdään näin yksinkertaisesti:

Tomaattisilakat

  • noin puoli kiloa silakkafileitä
  • suolaa, kuivattua tilliä
  • 2 dl ruokakermaa
  • noin desi tomaattipyrettä tai ketsuppia

Ripottele avattujen silakkafileiden päälle suolaa ja tilliä. Taita kiinni ja asettele vieri viereen voidellun uunivuuan pohjalle. Sekoita kerma ja tomaattisose keskenään, kaada silakoille ja paista vuokaa 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia. Maukasta!

Kategoria(t): Kokataan - Eturuuat Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s