Joulumuisto

Joulu on jo ohi, mutta ajattelin kuitenkin laittaa tänne muistiin sen ainoan jouluaskartelun, johon tämän – poissa kotoa vietetyn – joulun aikaan ryhdyin. Kaikki alkoi siitä, kun viimeisessä Kodin Pellervossa oli vinkki massasta tehdystä kaupunkimaisemasta:

Tuonhan voisi soveltaa piparitaloksi! Pakkasesta onneksi löytyi paketillinen piparitaikinaa. Sulatin ja kaulitsin, leikkasin veitsellä neljäksi seinäksi ikkunoineen ja lopuksi muovisella mehupillillä reiät tarvittaviin sivuihin. Paiston jälkeen koristelin pursotettavalla sokerikuorrutteella ja suurensin reikiä ristipäisellä ruuvimeisselillä, sillä ne olivat paiston aikana hiukan kutistuneet. Näin oli helpompi työntää solmimisnarut paikoilleen. Ja sitten kaapin päälle, led-valot taakse ja joulukatu oli valmis! Ei tuossa kauaa nokka tuhissut, rauhallisempi työtahti olisi saanut aikaan toki paremman lopputuloksen.

Mutta nyt kun tämän on ensimmäisen kerran tehnyt, tietää, että homma onnistuu ja jatkossa voi antaa mielikuvituksen lentää. Alareunojen kanssa täytyy olla tarkempi, nyt ne hiukan kaareutuivat paistettaessa kuten kuvasta näkyy. Tuo voisi toimia niinkin, että lapset koristelisivat kukin oman talonsa!

Kategoria(t): Sekalaista Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s