Puolukka-sipulihillo

Seija-ystäväni oli saanut tämän vinkin kaveriltaan ja kertoi siitä minullekin. Kannattaa kuulemma kokeilla ja niin kokeiltiin! Uusia marjoja en enää lähtenyt keräämään vaan otin pakasteesta, sipuleitakin oli vielä syksyn sadosta jäljellä. Ohje on yksinkertainen:

Litran verran puolukoita, puoli litraa sipulisilppua ja puoli kiloa hillosokeria. Freesaa sipulit vesitilkassa pehmeiksi, lisää puolukoihin.

Jatka hillosokerin kanssa kuten paketin kyljessä neuvotaan, keittele reilu 10 minuuttia.

Isäntäkin tykkäsi, pääruuan kanssa varmaan parhaiten sopivaa. Katselin netistä, että monen ohjeen mukaan sipulia tulee saman verran kuin puolukkaa, mutta meille tämä puolikas sipulimäärä sopi kyllä oikein hyvin. Lopputulos on jännä: sipuli ei oikeastaan maistu tunnistettavasti mutta antaa kuitenkin makua. Mielestäni tämä on hyvä pääruuan lisäke, en laittaisi sitä kääretorttuun enkä aamupuuroon!

Kategoria(t): Kokataan - Lisäkkeet, salaatit Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s