Jälkiruuaksi paistettuja banaaneja

Ostamme tosi harvoin banaaneja ja kun niitä viimeksi hankin, ehtivät nekin kypsyä liiaksi ennen syöntiä. Silloin muistin, että tehdään paistettuja banaaneja. En kuitenkaan nuukuuttani halunnut lämmittää uunia vain sen vuoksi, joten tällä kertaa käytettiin mikroa. Tämä ruoka on ihan pakko tehdä liiaksi kypsyneistä, mustuneista banaaneista, muutoin se ei ole hyvää, kokeiltu on! Banaani makeutuu huomattavasti kypsymisen edetessä.

Paistetut banaanit mikrossa

Halkaise banaanit, asettele lautaselle.

Kypsennä täydellä teholla 1-2 minuuttia kerrallaan, käännä välillä ja tunnustele kevyesti, että ne mustuvat ja pehmenevät keskeltäkin. Meillä taisi mennä tähän vaiheeseen yhteensä 5-6 minuuttia.

Purista kuuma sisus kuorista suoraan tarjoilukuppeihin ja laita päälle nokare vaniljajäätelöä. Nam!

Advertisement
Kategoria(t): Kokataan - Jälkiruuat ja muuta makeaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s