Valkoisen talon kunnostus, 5

Nyt on sitten neljäskin seinä valmiina. Olipas se vino! Ylhäältä 18 senttiä kohti puutarhaa. Tuosta ikkunastakin voi jotain päätellä, se on suorassa vaikka aina oletimme, että se on kallistunut ylhäältä sisään päin.

Vinous tarkoitti sitä, että pystykoolaus oli tehtävä tarkoin. Yläreunassa jäi vain välttämätön ilmarako, alareunassa suoristusta tarvittiin hurjasti.

Nyt on seinä millintarkasti suorassa

ja kun kaikki tehdään tosiaan millintarkasti, ylin kolmiomallinen panelipalanen tuolla huipussa, tikapuiden takana, on noin kolme neliösenttiä.

Puutarhaan johtava uusi ovi saa ensi viikolla eteensä nämä vanhat portaat, sillä pääkuistille rakennetaan uudet. Portaiden siirto ei ollut ihan helppoa, huoh!

Joskus tässä on luultavasti kunnon terassi, mutta sitä ei kannata vielä rakentaa, sillä juuri tuolta paikalta tulee jossain vaiheessa kaivantoja ehkä maalämmölle ja ainakin viemärille.

Kun Jukka laittoi kaikki koristepalat

ja nurkkalaudat paikoilleen

ja Marko kiinnitti uudet syöksytorvet rännien alle,

niin enää puuttuu vain pääportaikko ja kuistin uusiminen, jota ondotan ihan valtavasti. Mutta se jää vielä ensi viikkoon ja sitten onkin kaikki valmiina!

Kategoria(t): Valkoisen talon kunnostus Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s