Punasipulilisäke

Ravintoloissa on usein lisäkkeenä makeaa punasipulia, josta pidän todella paljon. Oma sipulisato onnistui yli odotusten, joten lähdin etsimään ohjetta tuon herkun valmistukseen. Yhdistelin reseptejä ristiin rastiin ja katsoin, mitä kaapista löytyi ja lopputulos oli kyllä todella hyvää. Tätä tehdään ainakin niin kauan kuin sipuleita riittää!

Makeat punasipulit

  • 2 isoa punasipulia
  • 1 dl valkoviinietikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl rypsiöljyä

Kuori punasipulit ja viipaloi ohuiksi siivuiksi. Sekoita etikka, sokeri ja suola ja kuumenna, kunnes sokeri sulaa kokonaan. Kaada sipulisuikaleet  kuumaan liemeen ja sekoittele. Anna maustua 15 minuuttia, huuhtele kylmällä vedellä ja kaada sekaan  puolisen desiä rypsiöljyä. Sekoittele jälleen ja kaada purkkiin, jota säilytetään jääkaapissa. Ai että ovat hyviä!

 

Advertisement
Kategoria(t): Kokataan - Lisäkkeet, salaatit Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s