Gluteenittomat karjalanpiirakat

Olen nyt keväällä tehnyt kahteen otteeseen ison satsin karjalanpiirakoita. Kyllä ne vaan ovat hyviä! Toisella kerralla oli tarpeen valmistaa osa myös gluteenittomina, joten googlailin hiukan. Tattari kun ei kuulu meillä suosikkeihin ja sitä yleensä tässä tilanteessa käyttetään. Niin löysinkin sitten mahtavan reseptin, täältä, klik. Valmistustaikina on siinä seuraava:

  • 4 dl vettä
  • 1½ tl suolaa
  • 6 dl tummia Jytte-jauhoja

Toimii hienosti: Oli helppoa kaulita ja mikä parasta, maku aivan mahtava. Suosittelen!

 

P.S. Tuosta blogista löytyy paljon muitakin gluteenittomia ohjeita!

Kategoria(t): Kokataan - gluteenitonta leivontaa, Kokataan - Suolaiset leivonnaiset, leivät Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s