Lämmin vuohenjuusto-tomaattisalaatti

K-kaupassa on usein mukavia, helppoja ruokaohjeita, jotka innostavat vanhempaakin väkeä kokeiluihin. Edellisen postauksen myskikurpitsa oli yksi tällainen ja toinen on nyt sitten tuo otsikon salaatti. Alkuperäinen ohje löytyy täältä, klik.

Tein kerrankin ihan niin kuin ohjeessa sanotaan, eli halkaisin voideltuun uunivuokaan isoja kirsikka-terttutomaatteja, palastelin pieniksi monta valkosipulin kynttä ja paketin vuohenjuustoa. Lisäsin puolet tuoreesta timjamiruukusta, öljyä, suolaa ja mustapippuria myllystä. Öljynä oli rypsiöljy, kun sitä muutenkin käytän. Ja sitten koko komeus 200 asteen uuniin puoleksi tunniksi, mielestäni 20 minuuttia oli liian vähän.

Nyt kävi niin, että tykästyttiin isännän kanssa oikein kunnolla tähän! Paahdettujen patonkipalojen kanssa se oli herkullinen päivällinen eikä muuta tarvittu. Täytyy kokeilla nuorisollekin, kunhan tavataan.

 

Advertisement
Kategoria(t): Kokataan - Lisäkkeet, salaatit Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s