Gluteeniton, suolainen pannarirulla

Sain tätä herkullista kahvipöydän suolaista pannarirullaa naapurissa ja ohjekin sieltä saatiin, kiitos, Tuija!

Pannukakkurulla

  • 5 dl maitoa
  • 3 munaa
  • 1 tl suolaa
  • 2,5 dl gluteenitonta jauhoa
  • loraus juoksevaa Oivariinia tai muuta vastaavaa

Sekoita aineet keskenään ja jätä turpoamaan puoleksi tunniksi. Levitä korkeareunaiselle uunipellille leivinpaperi ja voitele se juoksevalla Oivariinilla tai sulatetulla voilla.

Kaada pannukakkutaikina pellille ja paista 200 asteessa 30 minuuttia. Kumoa se leivinpaperille, johon olet ripotellut hiukan juustoraastetta. Varo kumotessasi valmista pannaria, se luiskahtaa liukkaasti pois!

Odota, kunnes pannari on jäähtynyt, jonka jälkeen levitä sille täyte. Meillä oli naapurin tapaan vain purkillinen maustamatonta tuorejuustoa, johon olin sekoittanut puoli pussia savupororouhetta. Täytteessä vain mielikuvitus on rajana: Sienet, ruskistettu jauheliha, kinkkurouhe, savukala……

Kääri rullalle ja jätä odottamaan tarjoilua,

jolloin laitat pinnalle juustoraastetta ja paistat vielä uunissa 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut ja saanut hiukan väriä. Kokemukseni mukaan rullan voi myös pakastaa. Viipaloi ennen tarjoilua!

 

Kategoria(t): Kokataan - Suolaiset leivonnaiset, leivät Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s