Riemukas juhlapäivä

Lauantaina oli uusien ylioppilaiden lakkiaispäivä ja me, 50 vuotta sitten lakitetut, juhlimme riemuylioppilaina mukana. Ensin  koulun juhlassa, sitten yhteisellä lounaalla ja lopuksi iltaa meillä. Kolmisenkymmentä iloista ihmistä, joista osaa emme olleet tavanneet tosiaankaan viiteenkymmeneen vuoteen.

 

 

Jo neljältä aamulla

heräsin valmistamaan täytekakkua ja salaatteja.

 

 

 

 

 

 

 

Kaikki oli valmiina odotetuille vieraille,

myös museotalon puolella.

Kun vuosikymmenien jälkeen ”löytää” uudelleen hyvän ystävän, se on mahtavaa. Tarja-ystävän isä, 96 vuotias, lähetti meille itse tekemiään lasten pelejä.

On uskomataonta, että joku on noin taitava ja tarkka vielä korkeassa iässä. Sydämellinen kiitos, näitä saa pikkuväki meillä käyttää ja varmaan päätyvät perinneleluina vielä museoon!

Toinen sydäntä lämmittävä lahja oli tämä Hilkka-ystävältä saatu vanha, seinälle laitettava lokerikko. Se löytää paikkansa helposti museossa. Olen tosi, tosi iloinen, kiitos siitä!

Oli niin ihana päivä ja ilta. Lämmin kesäsää, lämmin tunnelma. Nämä muistot kestävät pitkään. Kiitos kaikille mukana olleille, kiitos lahjoista, kiitos tuomastanne ilosta. Te teitte meillekin oikean kesäjuhlan, uuden ylioppilasjuhlan.

Kategoria(t): Sekalaista Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s