Puput jatkavat puuhaamistaan

Kävin leikkimökillä (=rämmin lumihangessa) viemässä lasten tavaroita ja huomasin, että jänikset ovat salassa puuhastelleet norjanangervoaidanteen toisella puolella. Lannoitustakin näkyy olevan ihan mukavasti, 🙂

No, on onneksi sen verran korkeat pensaat, että kukkiakin keväällä saattaa, ainakin osittain, tulla. Mutta on tuota lunta! Pääovelle johtava pihapolku on todellakin pihapolku.

Tässä on lintujen jälkiä ja tuo pieni musta möhkäle on korkea  spotti, joka joulun maissa valaisi lintujen ruokintapaikkaa. Täytyy varoa, ettei rikota lamppua, kun se on nyt ihan piilossa.

 

Vaikka tonttia riittää, niin silti isännällä on miettimistä, minne noita lumikasoja traktorilla työntää.

Kasvihuoneen päältä olemme putsannet lunta vain kerran, muuten se on nätisti luistanut pressua pitkin alas. Mutta alkaa jo mietityttää, mitä tapahtuu, jos se suuri lumimäärä alkaa sulaa liian suurella vauhdilla. Kelirikkoa odotettavissa, ehkä tulviakin jossain päin.

Tähän aikaan keväästä olemme usein jo kuunnelleet  joutsenien huutoja salmelta, ei nyt. Näinköhän nuoriso pääsee vielä pääsiäisenä hiihtelemäänkin?

Mutta kaunista on, ei voi kieltää.

Hyvää viikonloppua teille tämän Ritvalta ja Manulta jo viikko sitten saamani ihanan kukkakimpun kera. Kiitos vielä antajille – tästä on iloa pitkäksi aikaa ja vielä senkin jälkeen, sillä aion kuivata sen!

Kategoria(t): Piha ja puutarha Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Puput jatkavat puuhaamistaan

  1. Sylvi Pehkonen sanoo:

    No jo on teilläkin paljon lunta.
    On ollut tosi luminen talvi. Hyvä jos juhannukseksi sulaa.
    Onpa kaunis kukkalaite,Hyvää viikonloppua teille.

  2. Hilu sanoo:

    Lunta on kyllä tänä vuonna paljon. Myös noita pupu jussin jälkiä näyttää olevan paljon, kun metsässä liikkuu. Meidän pihalle ne eivät onneksi uskalla tulla, kun Myrsky pitää siitä huolen. Istutukset saavat meillä siis olla rauhassa ainakin pupuilta. Mukavaa viikon alkua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s