Valmista!

Pesutilojen remontti on nyt ohi. Oli todella helpottavaa saada tieto, että vesivahinkoja ei löydetty, vaikka lattialaatat olivatkin kauttaaltaan aivan irti. Ja vaikka jouduimme samalla uusimaan seinälaatatkin, ei se näin jälkikäteen enää sureta, sillä uuden näköistähän näillä uudenmallisilla laatoilla toki tuli. Ihan olivat K-raudan varastotavaraa, halvinta mahdollista, mutta meille kyllä kelpasivat mainiosti.

Ja niinhän siinä yleensä käy, että kun jotain paikkaa uusitaan, niin viereiset alkavat näyttää nuhruisilta. Tässä tapauksessa erityisesti saunan ovi oli kamala, lasejakaan ei enää millään saanut kirkkaiksi. Värillisen saunasuojakäsittelyn ja vaihdettujen lasien jälkeen ovi oli kuin uusi. Muutkin puuovet käsiteltiin tietenkin samanlaisiksi.

Vanhat lauteet sivelin höyrypesun jälkeen harmaalla laudesuojalla, samoin kuin erilliset nojat.

Entinen lattia oli valtavan liukas, nyt voi huoletta kävellä pelkäämättä kaatumista. Yksi virkkaamistani matoista löysi paikkansa tästä nurkasta.

Meillä on kaikissa märkien tilojen lattioissa vesikiertoinen lattialämmitys ja sen ajan, vuoden 1990, tavan mukaan termostaatit jätettiin näin rumasti näkyviin.

Jo silloin Topi-ystävämme rakensi niille erilaisia koteloita suojaksi,

nyt suihkutilan kotelo uusittiin oikein toden teolla. Eikös se olekin niin, että mitä et voi peittää kunnolla, korosta sitä 🙂 . Kiitokset Timo-timpurille, jatketaan kesällä uusin haastein!

 

Advertisement
Kategoria(t): Koti Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Valmista!

  1. Hilu sanoo:

    Hyvältä näyttää ja on se aina hieno tunne saada valmista ja päästä nauttimaan uudistetuista tiloista. Kyllä kelpaa saunoa ja peseytyä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s