Kermaiset punajuuret

Viikonloppuna tein punajuurista sellaista ruokaa, jota en aiemmin ole kokeillut. Se oli kyllä ihan mahtavan hyvää, joten täytyy käydä kurkistamassa, vieläkö noita juureksia kellariin jäi.  Eikä ole ohje vaikeudella pilattu:

Kermaiset punajuuret

  • 6 punajuurta
  • suolaa
  • ruokakermaa

Keitä ensin punajuuria jonkin aikaa, puolikypsiksi. Kaada keitinvesi pois ja kuori juurekset. Pilko lohkoiksi voideltuun vuokaan, ripottele pinnalle hiukan suolaa. Kaada päälle kerma ja anna hautua uunissa noin 40 minuuttia, lämpö pari sataa astetta. Sekoittelin muutaman kerran paiston aikana. Ihana pakkaspäivän herkku!

Advertisement
Kategoria(t): Kokataan - Eturuuat Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Kermaiset punajuuret

  1. Sylvi Pehkonen sanoo:

    Nyt onkin vielä -4 tänään ja huomenna tulee lämpösempää-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s