Pienen kesäjuhlan aika

Olemme isännän kanssa ahkeroineet koko kesän vanhan talon ja muiden projektien kimpussa. Kun punaisen rakennuksen julkisivu saatiin maalattua ja säänkin luvattiin hiukan lämpenevän, tuntui siltä, että olisi aika kutsua ystäviä kesäjuhlaan ja työn tuloksia sekä pientä kotimuseota katsastamaan. Moni oli käynyt kevättalvella ihmettelmässä siivousurakan suuruutta, mutta nyt näyttäisi erilaiselta.

No, sadettahan sitten ripsutteli ajoittain, mutta saatiin kuitenkin makkarat paistettua ja muu tarjoilu olikin sisätiloissa.

 

Esikoinen oli murusensa kanssa viikon lomalla Tanskasta ja pikkurenki mummolalomalla. Kun kälykin tuli auttelemaan,  koivut ja kynttilät saatiin ripeästi paikoilleen. Oli mukavaa, kun oli monta vierasta ja puheensorinaa kuului kaikkialta. Olin tehnyt kuvakoosteen rakennuksen eri vaiheista ja  niistä kuudesta sukupolvesta, jotka tällä kartanolla olivat asustaneet. Nyt tuntuikin siltä, että heitä oli miltei läsnä, ainakin seurasivat yläilmoista vieraiden vaeltelua huoneesta ja rakennuksesta toiseen.

Ilta vierähti jo pitkälle, ennen kun maltoimme lopetella.

Olen kiitollinen sitä, että meillä on niin ihania ystäviä! Tavataan taas, jossain vaiheessa. Teitäkin, jotka nyt ette ehtineet mukaan.

P.S. Kuvia otti esikoisen murunen, joten sain emännöidä ihan rauhassa!

 

Kategoria(t): Vanhan talon kunnostus Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s