Viikonloppuna oli jälleen mukavia yöpakkasia. Järven jää houkutteli kokeilemaan kalaonnea
ja olihan sitä, kahden ahvenen verran. Tässä se pienempi, papan pilkkimä. Pikkurenki sai tietenkin isomman!
Mukavaa oli kaikilla, vauvasta vaariin.
Keväisen sään kunniaksi istuskeltiin taas nuotiollakin.
***
Kävimme jokin aika sitten vierailulla Hannelen ja Pentin luona. Wau, mitä ihanaa kakkua saimme kaiken muun herkun lisäksi. Koska meillä oli viikonloppuna pikkuväkeä ja kakkuaineetkin löytyivät valmiiksi kaapeista, teimme lapsityövoimalla annoksen. Helppoa!
Pipari-kinuski-banaanikakku ilman uunia
- piparkakkuja
- valmista kinuskikastiketta
- banaaneja
- kuohukermaa
Murskaa piparkakkuja, ei kuitenkaan liian hienoksi, ja levitä kerrokseksi vuokan tai jonkun muun reunallisen astian pohjalle. Valuta päälle nauhana kinuskikastiketta, puoli purkkia riitti meille yhteen annokseen (Semperin gluteenittomat piparit). Sitten kerros banaaniviipaleita ja lopuksi kevyesti vatkattua kuohukermaa. Voit ripotella päälle koristeeksi vaikka hiukan Oboy-kaakaojauhetta tai jotain rakeita. Anna vetäytyä kylmässä muutama tunti, että maut ja kosteus tasaantuvat.
Oli hyvää, lapset olivat innoissaan.
Jatkossa kokeilen vaihteeksi keksimuruina myös Digestiveä ja suolapähkinärouhe saattaisi sekin olla sopivaa tässä seoksessa. Kiitos vinkistä, Hannele!