Täällä on hyvä asua

Olen niin tyytyväinen tähän pieneen kotikaupunkiini! Kaikki on lähellä, kaikkea löytyy. Kesällä kauppojen eteen ilmestyi ihania, maalattuja mattoja, toivottamaan meidät kaikki tervetulleiksi ostoksille omaan kuntaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun viikkonlopulla kiertelin Navikan myymälässä hankkimassa läheisille jotain pukin konttiin, ostokseni pakattiin näin kauniiseen paperipussiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liikunnan harrastajat löytävät omat suosikkinsa jäähallista keilailuun tai vaikkapa uintiin. Itse käyn maanantaisin kansalaisopiston  jumpassa ja keskiviikko on isännän kanssa yhteinen kuntosali-vesijumppapäivä. Hiihtokautta odotellaan ilolla.

Kulttuurin nälkäisillekin löytyy menopaikkoja, valinnan vaikeuteen asti. Lauantaina olimme Haapamäen elokuvissa katsomassa jälleen noita ihania oopperataltiointeja, tällä kertaa esityksenä oli vähän vieraampi ”Mikado”. Kuukauden kuluttua esitysvuorossa on Verdin ”Il trovatore”  ja tietenkin siellä tällä välin voi käydä katsomassa muitakin filmejä, uutuudet mukaan lukien.

Sunnuntaina Pappilan Pidoissa, vanhassa pappilan salissa, oli esiintymässä oman nuoruuteni suosikki Eila Pienimäki. Levollinen, herkkä konsertti, herkullinen kahvitarjoilu sitä ennen. Ja itsenäisyyspäivän maissa on Sibelius-ilta Ainolan keittiön kera… ah! Tässä muutama vuosi sitten ottamani kesäinen kuva pappilan navetasta, jossa nykyisin on muiden toimintojen lisäksi suosittu ravintola, Pappilan Taverna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivottavasti me keuruulaiset muistamme, että jos haemme kaiken tarvitsemamme Tuurista, netistä, Jyväskylästä tai Tampereelta, oman kunnan yrittäjät joutuvat vaikeuksiin ja pian olemmekin tilanteessa, jolloin huomaamme, että Keuruulta ei saa enää sitä tai tätä. Kun yritys on joutunut lopettamaan.

Hyvä Keuruu, kiitos teille, yrittäjät!

Kategoria(t): Sekalaista Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s