Sadekuurojen välissä

ehdimme isännän kanssa tehdä yhtä jos toistakin pihatyötä.  Jo aikaisemmin olimme katkoneet vadelmarivien viime vuonna satoa tuottaneet varret,
OLYMPUS DIGITAL CAMERAnyt sidoimme uudet versot tukirimoihin V-tuentaan yksitellen tai pieninä nippuina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pensasvadelman tueksi riittää köysi, mutta vielä on kuitenkin kaikista leikattava latvat poikki. Niille, jotka on sidottu rimoihin, kaksi metriä on sopiva korkeus, eihän tuonne korkeammalle meikäläinen ylttyisikään poimimaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATätä työtä tehdessäni olen oppinut – kahden vahingon jälkeen – vihdoin suojaamaan silmätkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVuosi sitten tehdyssä uudessa vadelmarivissä ei leikkaustöitä ollut, pupu oli hoitanut sen talviaikana. Vain joku pidempi verso törrötti katekankaan rakosista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPensasmustikka on kuin onkin selviytynyt lumen puutteesta huolimatta, mutta kuka on tehnyt nuo reiät katekankaaseen? Lintu vai myyrä? Huh, jos se on jälkimmäinen. Joka tapauksessa koko kangas on aika lailla rikki, täytyy ainakin panna uusia kangassuikaleita vahvemman kuorikatekerroksen alle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rannassa myrskytuuli oli heittänyt kalaveneen aivan nurin narin, mutta onneksi taitaa olla vielä ehyt. Jääkään ei ollut niin paljoa sulanut, että olisimme saaneet katiskan järveen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävimme koleana torstaina pikaisesti Tuurin kyläkaupassa ja sieltä tarttui mukaan yksi uusi ihanuus, tämä metallituoli yrttimaan nurkkaan. Olen sitä metsästänyt jo muutaman vuoden, mutta kaikki löytämäni ovat aina olleet kahden tuolin ja pöydän settejä. Isäntä oli kyllä sitä mieltä, että pian tuo tuosta ruostuu, mutta hetkinen, sittenhän se vasta nätti onkin!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten edellisestä kuvasta voi huomata, pihapuuhia kyllä on vielä riittämiin jäljellä. Sisällä kuitenkin päätin, että nyt alkaa kevät ja pesin suurimman osan talvivaatteista varastoon,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sillä mitä tämä sateenkaari muutakaan voi merkitä kuin kevättä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisement
Kategoria(t): Piha ja puutarha Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Sadekuurojen välissä

  1. Onpahan teillä jo ollut monenmoista touhua ja paljon olette saaneet aikaiseksi. Täällä ei oikein mitään ole saatu edes alkuun, illat ja viikonloput vain vilahtavat johonkin. Mutta kaipa se maailma suunnilleen valmis on muutenkin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s