Kevätmieltä puutarhalehdistä

Eija-ystäväni soitti Espoosta ja kertoi, että oli huomannut Kotipuutarha-lehdessä tutun maiseman. Olen itse vähän vieraantunut tilattavista lehdistä, mutta toki ostelen irtonumeroita toisinaan. Nyt tietenkin piti lähteä kauppaan katsomaan, että mitä tuttua sieltä löytyisi. Ja tosiaan, ihan kotoinen maisema!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuva on otettu muutama vuosi sitten, kun kyseisen lehden toimittajat ottivat yhteyttä pientä lehtijuttua varten – nyt yhdelle otokselle oli taas löytynyt sopivaa käyttöä.

Samassa tammikuun numerossa oli myös tietoa bataatinviljelystä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuinkas sattuikaan sopivasti! Minullahan on olohuoneen kulmaikkunan ääressä kasvamassa kolme bataattia. Kaikissa on jo alkuja, yhdessä jopa pieni lehden tapainen. Kasvattelu on äärimmäisen helppoa tässä vaiheessa, katsotaan sitten, onnistunko jatkossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVielä viikonloppuna pystyimme hiihtämään järvelle tehdyllä ladulla tällaisen, yli 7 km pituisen lenkin:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keli oli loistava, mutta nyt vesisateen myötä peltojen kynnösharjat näkyvät, järvet ja pihatiet ovat jäätiköllä ja nurmikko on tullut esiin. Lauantaina Keuruulla on suurempi hiihtokilpailu, joka siirrettiin joulukuulta tähän ajankohtaan. Eipä tainnut olla siirrosta paljoakaan hyötyä!

 

Advertisement
Kategoria(t): Piha ja puutarha Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Kevätmieltä puutarhalehdistä

  1. sinikka sanoo:

    Moikka Riitta ! Onkohan näillä toimittajan ottamilla kuvilla ”ikuinen käyttöoikeus” ? Jokainen pihanomistaja tunnistaa heti oman pihansa kuvat. Mainitsiko tämä toimittaja jotain kuvien ”jatkokäyttöoikeudesta”,,,, t Sinikka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s