Gluteenittomat Hanna-tädin kakut

Tässä on jälleen vanhan ajan ohje, jonka herkullinen maku tulee siitä ja vain siitä, että käytetään voita. Ihanan mureita ja helppoja leipoa gluteenittominakin!

Hanna-tädin kakut

  • 250 g voita
  • 250 g sokeria
  • 250 g perunajauhoja
  • 250 g gluteenittomia jauhoja (esim. Pirkka tai Sunnuntai tai halutessasi toki myös tavallisia vehnäjauhoja)
  • 2 munaa
  • 1 tl soodaa
  • 1 tl leivinjauhetta

Voi ja sokeri vatkataan vaahdoksi, munat lisätään yksitellen voimakkaasti vatkaten. Lopuksi kuivat aineet keskenään sekoitettuina. Vie taikina hetkeksi viileään. Muotoile kaksi pitkää pötköä, viipaloi paloiksi ja pyöritä palloiksi leivinpaperille. Paista 200 asteessa kauniin ruskeiksi, noin 10 minuuttia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos Anja-ystäväni tästä herkullisesta ohjeesta! Aina ennen tein Hanna-tädin kakut kermaviiliin, mutta tämän jälkeen en enää ikinä!

Mainokset
Kategoria(t): Kokataan - gluteenitonta leivontaa, Kokataan - Makeat leivonnaiset Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s