Pappilan hätävara

Vai onko tämä helppo jälkiruoka sen niminen? Luulisin, ettei kaukaa käy. Meillä herkuteltiin pyhäinpäivänä kuitenkin näin ja tytär vinkkasi, että ehkä kannattaisi blogiinkin panna muistutukseksi. Niinpä,  että muistaisin itsekin tehdä joskus uudestaan… heh heh.

Teen hyydytetyt kakut keksimurujen sijasta aina gluteenittomalle kääretorttupohjalle ja jos siitä leikkaa pyöreitä paloja, niin reunoja jää väkisinkin. Ne panen pakkaseen odottamaan ja jossain vaiheessa onkin helppo mursia ne jälkiruuaksi lasikulhoon. Sekaan sulatettua mansikkasurvosta tai muita marjoja ja vatkattua kermaa – nam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Mainokset
Kategoria(t): Kokataan - Jälkiruuat ja muuta makeaa Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s