Joka kesä meillä on tehty, useampaan kertaan, paella-pannulla ruokaa broilerista. Sitten vanha pannu ruostui ja vasta perjantaina sain tilalle uuden, Jyväskylän Hongkongista. Ja kun sääkin oli mitä parhain, niin sunnuntaina saatiin jälleen tätä helppoa kesäherkkua.
Ensin kuumalle pannulle öljyä, sipulisilppua ja hunajamarinoituja broilerisuikaleita.
Kiinankaalisilppua, kesäkurpitsakuutioita
ja lopuksi pussillinen herne-maissi-paprikaa ja tölkillinen ananaskuutioita liemineen.
Kun maku on tarkistettu ja lisätty suolaa ja ehkä jotain muutakin maustetta, niin keitetyn riisin, tai kuten meillä, perunoiden, kanssa, nam! Maistui kälyllekin!
Ohjeen mukana lämmin tervehdys Jyväskylään Luotipussiin. Vinkki tähän ruokaan on saatu mökkivierailulla luonanne kauan, kauan sitten. Kiitos!
Kiitos terveisistä, mukavaa, että maistuu yhä. Meilläkin tehtiin tätä taas viime sunnuntaina. Oikein hyvää syksyä teille. Käykäähän kylässä, kun liikutte täällä päin.
Kiitos, Anneli! Ja meillekin voi tulla – eipä olla aikoihin tavattukaan!