Kesäruokaa broilerista

Joka kesä meillä on tehty, useampaan kertaan, paella-pannulla ruokaa broilerista. Sitten vanha pannu ruostui ja vasta perjantaina sain tilalle uuden, Jyväskylän Hongkongista. Ja kun sääkin oli mitä parhain, niin sunnuntaina saatiin jälleen tätä helppoa kesäherkkua.

Ensin kuumalle pannulle öljyä, sipulisilppua ja hunajamarinoituja broilerisuikaleita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiinankaalisilppua, kesäkurpitsakuutioita

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ja lopuksi pussillinen herne-maissi-paprikaa ja tölkillinen ananaskuutioita liemineen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun maku on tarkistettu ja lisätty suolaa ja ehkä jotain muutakin maustetta, niin keitetyn riisin, tai kuten meillä, perunoiden, kanssa, nam! Maistui kälyllekin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOhjeen mukana lämmin tervehdys Jyväskylään Luotipussiin. Vinkki tähän ruokaan on saatu mökkivierailulla luonanne kauan, kauan sitten. Kiitos!

Kategoria(t): Kokataan - Eturuuat Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Kesäruokaa broilerista

  1. Anneli S sanoo:

    Kiitos terveisistä, mukavaa, että maistuu yhä. Meilläkin tehtiin tätä taas viime sunnuntaina. Oikein hyvää syksyä teille. Käykäähän kylässä, kun liikutte täällä päin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s