Omaa ketsuppia

Kun sää vihdoin lämpeni, alkoivat tomaatitkin kypsyä. Ja vieläpä sellaisella vauhdilla, että tuli jo liikatuotantoa. Löysin tällaisen ohjeen (klik) ja nyt on pakasteessa talveksi tomaattisosetta pizzoihin. Hauduttelin ilman kantta melkein kolme tuntia, joten neste haihtui ja lopputulos tuli kiinteämpää. Oli muuten niin herkullista, että isäntä kaapi kattilasta jämät ihan siltään!

image

Mainokset
Kategoria(t): Sekalaista Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Omaa ketsuppia

  1. Konnadonna sanoo:

    Varmasti on hyvää, käy paitsi pitsoihin myös kastikkeisiin ja keittoihin pohjaksi. Kun on itse tehtyä, tietää, mitä se pitää sisällään. Ei ainakaan ylimääräisiä lisäaineita:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s