Juhannuksen juhlintaa

Oli taas niin koleaa. Mutta juhannus on juhannus vaikka sää olisi mikä, sydämiin on vaan saatava kesämieli. Meillä aloitettiin rosvopaistimontun lämmityksellä jo torstaina.

20150618_155328 Eikä juhannusaattona sitten niin valtavasti satanutkaan, ainakin saimme tulet säilymään ja kaslerin kypsäksi. Perinne mikä perinne, vaikka sataisi lunta! Täältä voit lukea montustamme, klik.

Rosvopaistimonttu

Rosvopaistimonttu

Koivuja haettiin, totta kai.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Sisällekin, kuten äidiltäni jäänyt perinne vaatii. Olipas pikkupiialla ihmettä kerrakseen!

20150619_123035 Mökillä kävimme saunomassa kuka mitenkin ehti, osa vahti rosvopaistia. Saunavihdat, ah!

20150619_132410 Sitten mummo leikki trendikästä ja valmisti kaikille vieraille kevyet, kuplivat mojitot suurin piirtein tällä ohjeella: klik. Pikkurengillekin maistui, cava oli korvattu mehulla. Hyvää juhannusta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valkoviinimojito

Kaikille maistui herkullinen aattoruoka, jonka jälkeen rannassa poltettiin kokko, eikä tosiaankaan ollut pelkoa palon leviämisestä. Hyvä kun esikoinen sai märät puut syttymään. Pikkurenki ihaili tulta veneestäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Aattoherkuttelu päättyi suklaiseen Sacherkakkuun, mansikoihin ja kermavaahtoon.

Suklaa-mansikkakakku

Suklaa-mansikkakakku

Ja maistettiin toki tippanen viime syksynä tehtyä karviaislikööriäkin, joka oli tekeytynyt kaapin perällä todella herkulliseksi. Ohje täällä, klik. Suosittelen!

Karviaislikööri

Karviaislikööri

Siinä olikin taas yksi raita mummolan riepumattoon: juhannus 2015. Märkä siniristilippu on nyt kuivumassa. Mitähän vuoden kuluttua tiedetään?

Advertisement
Kategoria(t): Koti Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s