Hyvää matkaa, pikkurenki!

Nuha ja yskä tekivät esteitä Mikaelin pihapuuhille, mutta jotain sentään touhuttiin. Naapurin Arvo tuli auttamaan, sillä toinenkin ison traktorin takarenkaista päätettiin uusia. Oli ihan yhtä huono kuin se, joka poksahti lautakuormaa haettaessa muutama aika sitten. Olipas se kolmipyöräinen Case kummallisen näköinen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Uuraisilta haettiin uusi. Lehtosen veljekset tekivät tosi mielenkiintoisia hommia, ainakin pikkurengin mielestä. Ja voi mahdotonta, miten paljon renkaita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   Mikaelin asento oli hauska: Pikkurenki oli hyvin aikuisen oloinen tarkkaillessaan miesten työtä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   Pieni lapsi sieltä haalarin sisältä kuitenkin vielä löytyy: ”Mummo, hu-huu, tule etsimään! Täällä on hienoja piiloja!”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKuljetusmies ja idätettyä kauraa. Minne matka?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Tietenkin kanalaan! Täytyyhän pääsiäisajan sielläkin erottua arjesta. Tulipas rouville kiire!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Mutta kumpi on parempaa, riisi vai ruoho? Tipu tipu…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Pikkutraktori  ”tankattiin”  aina navettareissuilla papan tilatankista. Tssss…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Rannassa vesi on hiukan noussut. Onneksi laituri on narulla kiinni alkupäästäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Työmaatarkastajan lausunto:  Tästä tulee kyllä hyvä kiipeilypaikka, kunhan vielä vähän siistitään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vasta maanantaina oli sellainen tuulensuunta, että poltimme nuotiopaikalla syksystä saakka odottaneen risukasan. Kai se vieläkin pelotti noitia, vaikka päivä oli väärä. Oli tosi kivaa puuhaa!OLYMPUS DIGITAL CAMERAMinni-isotätikin oli meillä usein pääsiäisvieraana. Tässä mittaillaan Mikaelin syntymän kunniaksi istutettua Makedonian mäntyä. On se vaan kasvanut neljässä vuodessa, mutta niin on Mikaelkin. Vertaapa, klik!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJokainen viiden puuhapäivän hetki täyttyi jostakin touhusta. Ellei muusta, niin ainakin Afrikan tähdestä. Sen suosio ei ota laantuakseen, vaikka pappa jo melkein nukahti istualleen.   OLYMPUS DIGITAL CAMERA Nyt mummolla on haikea mieli. Kaikki rakkaat ovat kaukana: Esikoisen purjeisiin puhaltavat Atlantin tuulet, Mikael ja muu väki ihastelevat pian Adamaanienmerta. Ja mummo ja pappa toivovat, että suojelusenkelit jaksavat olla valppaina näissäkin kaukaisissa paikoissa. Mikael epäili, että hänen tulee kova ikävä mummoa matkan aikana. Vähän väliä hän suukotteli ja arvuutti, ketä hän rakastaa tosi paljon. ”Sitä, jota nyt juuri halaan! Rakastan sinua yhtä paljon kuin pesässä on muurahaisia!” Mummon silmät kyyneltyivät, kun pikkurenki rutisti lujaa ja sanoi minulle: ” En ikinä jätä sinua, mummo. Vasta sitten, kun olet enkeli, mutta siihen on varmaan sata vuotta.”

Rakas, herkkä Mikael, hyvää matkaa sinulle, hyvää matkaa teille kaikille. Tulkaa terveinä takaisin.

Mainokset
Kategoria(t): Pikkuväen kanssa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s