Pienet alkupalat savuporosta

Olimme Pappilan Pidoissa jouluaikaan jouluaterialla ja siellä tarjoittiin herkullisia, pieniä poro-piparjuurikierteitä. Mitenkähän ne oli tehty? No, meillä kokeiltiin jouluna sitten näin ja hyviä olivat!

Savuporokiekot

  • savuporosiivupakkaus
  • rasia levitettävää piparjuurijuustoa

Levitä kerrallaan kahdelle tai kolmelle pyöreälle porosiivulle kerros juustoa. Rullaa ensimmäinen tiiviiksi pötköksi ja jatka sitten toisella ja halutessasi isompia, vielä kolmannella siivulla. Leikkaa päädyt pois (nam, ne tuli maisteltua porukalla jo heti!) ja jätä jääkaappiin folioon odottelemaan varsinaista käyttöä. Kun on tarjoilun aika, viipaloi terävällä veitsellä ”kääretortut” kapeiksi kiekoiksi ja asettele kauniisti esille. Kylläpä oli helppoa ja maistuvaa! Kokeile vaikka uudenvuoden aatoksi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kategoria(t): Kokataan - Eturuuat Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s