Siitä se sitten lähti!

Näin mainostettiin joku vuosi sitten omien ideoiden pohjalta toteutettuja pintaremontteja. Meillä ei remontoitu, mutta ideoita kyllä  pulppusi saavikaupalla.

Perjantaina huomasin Taloustalon pihassa lumipeitteiset, myymättä jääneet kanervat. Mitään hintalappua niissä ei ollut, joten kassalle tullessani kysäisin, mitä nämä loppuerät mahtavat maksaa. Ei kuulemma mitään! Voisin ottaa mukaan ihan niin monta kuin haluan. No, otin kaksi laatikkoa eli 16 kanervaa. Jee!

Kotona tuli mieleen ulkovarastossa vuosikymmeniä lojunut vanha, puinen ja korkeajalkanen pesusoikko. Se oli  65 vuotta sitten tehty pienelle vauvalle, arvaatte varmaan kenelle. Värikin on marjapuuronpunainen. Ja siitä se sitten lähti! Vanteiden kanssa oli hiukan ongelmia, mutta saimme kuitenkin isännän kanssa sen tukevasti kuistille. Pohjalle leivinpaperia suojaksi, sitten korotukseksi pahvilaatikko nurin päin ja lopuksi monta, monta kanervaa. Kerrankin oli, mistä ottaa! Hiukan hopeakuusen oksia ja muuta käkkyrää…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

lopuksi valorinksu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihana! Ensi kesänä täytyy kunnostaa tämä astia ulkopuolelta. Ja sittenhän siihen voikin asetella kesäkukkia… Voi minua onnellista. Lapsellisen onnellista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pihalta raivailtiin viimeisiä tavaroita talvisuojaan. Vanha lantakärry,

OLYMPUS DIGITAL CAMERAkesäiltojen suosikkipaikalta (klik),

20140711_211238pääsi suurien pihakuusien alle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katseenvangitsijana sielläkin! Kaunista, kaunista. Mielestäni ihan jouluistakin. Tontutkin varmaan huomaavat sen ohikulkiessaan.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaikki näyttää lumen tultua niin rauhalliselta. Lantakärryä katsellessa tulee väkisinkin mieleen, että onkohan meillä aika pysähtynyt?

 

 

Advertisement
Kategoria(t): Piha ja puutarha Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Siitä se sitten lähti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s