Kiinnostavia tavaroita

Meillä kävi pari viikkoa sitten ystävämme Markku kyläilemässä ja hänellä oli mukanaan kummallinen kapistus. Tämä laite…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

… on suomeksi nimeltään yliääni-ilmaisin ja se muuttaa lepakoiden äänet ihmiskorvin kuultaviksi.Wau, mikä uusi maailma voisikaan avautua! Meillä on aiemmin ollut runsaasti lepakoita, mutta nyt, kun niitä lähdettiin kymmenen paikkeilla kuulostelemaan, ei ketään ollut ainakaan liikkeellä. Silti oli jännittävää liikkua pimeässä taskulampun kanssa, silloin vielä lämpimässä syysilmassa. Sellainen tunne jäi, että tuon vehkeen saattaisin hankkiakin. Eri lepakkolajit ääntelevät eri tavoin, joten olisi tosiaan mielenkiintoista tietää, millaisia meillä liikkuu. Vai liikkuuko ollenkaan…

Jos asia kiinnostaa sinua, lisätietoa voit etsiä vaikka täältä.

Ihan pimeetä -blogissa kerrottiin myös kiinnostuksesta tietää, mitä eläimiä omassa pihapiirissä yöllä liikkuskelee. Maelka oli hommannut uuden laitteen ja odottelen innolla, miten se toimii. Sama asia kiinnostaa täälläkin!

Tähän loppuun vielä ihan muuta: Meillä oli Lions lady -illassa thaimaalaisen opettajan johdolla aika erikoista askartelua, teimme kaikki nämä samat ruokakoristeet. Omat tuotokseni tässä, jo kotipöydällä. Jotain vinkkiä niistä voisi saada vaikkapa lastenkutsuille, mutta minulta taitaa tämä aikaa vievä taide jäädä  jatkossa vähemmistöön. Kivoja ideoita kuitenkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainokset
Kategoria(t): Sekalaista Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Kiinnostavia tavaroita

  1. Sari sanoo:

    Ennen näitä kylmiä päiviä olin aamulypsyllä lepakon kanssa . Lenteli hämärästä ladosta navetan puolelle hyönteisjahtiin. En oikein tiedä pidinkö siitä ,sen verran läheltä mennä leuhotti , että välillä vaistomaisesti väistin. Enää muutamaan aamuun ei ole näkynyt . Taisi jo kylmä kohmettaa .

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s