Aih ja voih, NIIN namia! Kiitos, Eeva ohjeesta, onnistuivat mainiosti!
Suolapähkinäpiparit
- 200 g voita
- 2 dl sokeria
- 1 muna
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl suolapähkinöitä
- 2 dl kaurahiutaleita
Murskaa suolapähkinät rouheeksi. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää muna vatkaten sekä kuivat ainekset, sekoita hyvin. Muodosta lusikalla palloja leivinpaperille ja paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.
Tästä annoksesta tuli noin 50 pikkuleipää. Seuraavaksi kokeilen gluteenittomana!
Tuo suolaisen ja makean yhdistelmä sai minut aivan koukkuun. Nyt äkkiä purkin kansi kiinni tai… juupa juu. Kuntosali ja vesijumpat alkavat pian, onneksi.
Kuulostaapa herkulliselta, täytyy kirjoittaa resepti ylös, kiitos taas vinkistä 🙂
Varmaan on nuorisonkin mieleen!
Varmasti maistuu! En voi käyttää vehnää enkä kauraa, joten mitenkähän taikina onnistuisi ruissihtijauhoista ja ruishiutaleista… Pitänee kokeilla.
Tuo suolainen maku – kyllä se varmaan rukiin läpikin tulee.
Leipasin näitä tänään. Uuuuh- koukuttavan hyviä! Poika maistoi ensimmäistä ja pyysi; tee näitä lisää 🙂 Sen verran poikkesin ohjeesta, että lisäsin tummaa suklaarouhetta pari riviä levystä.
Varmaan sopii suklaakin mukaan. Meillä esikoinen ihastui myösniihin ja purkki onkin nyt tyhjä…