Kolme vuotta blogielämää

Kolme vuotta. Siinä ajassa pieni Mikael-vauva on ehtinyt kasvaa jo reippaaksi pikkurengiksi.

kuva 3-3Blogikin on kasvanut ja muuttunut, nimi on nykyisin miltei harhaanjohtava. Puutarha on edelleen tärkeä osa, mutta varsinkin talvella siitä ei ole mitään kerrottavaa. Olenkin kirjoitellut kaikkea sellaista, minkä toivon jäävän myös jälkipolville muistiin. Ja reseptit, nehän ovat olleet koko ajan suosittuja. Ei toisaalta mikään ihme sekään, sillä kaikki ne ruokaohjeet, jotka tänne olen laittanut, ovat todella, siis todella, hyviä. Ainakin meidän perheen mielestä! Tässä kuva juuri paistetuista vesimunkeista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toukokuu on joka vuosi ollut blogivierailla kiireistä aikaa. Viime toukokuussakin päivittäin, keskiarvon mukaan, kävi yli 700 vierailijaa. Puutarhastamme oli juttu toukokuun Kotipuutarha-lehdessä, ehkä sekin toi muutaman uuden kävijän.  Puutarhassa oli silloin vipinää! Ja vipinää oli elokuun alussakin, kun osallistuimme ”Avoimet puutarhat”- päivään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVierailijoita on Suomen jälkeen eniten USA:sta ja kolmantena tulee Ruotsi. Kaikkiaan kävijöitä on tällä hetkellä ollut 95 eri maasta.

Suosituin artikkeli on ollut suolainen piirakka, yli 10 000 kertaa. Toisena lipstikkakeitto yli 7000 ja kolmantena viiniköynnös, yli 5000 klikkausta.

Tässä tilastoja, jotka aina kiinnostavat itseäni. Varsinkin uusien lippujen ”keräily” on hauskaa. Mutta hauskinta on kuitenkin kirjoittaminen, joka on auttanut minua surullisina päivinä ja tuonut lisää iloa onnellisiin hetkiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitokset tulppaanikimpun kera teille kaikille, jotka vierailette Riitan puutarhassa – olipa sitten kesä tai talvi. Hyvää kevätaikaa kaikille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kategoria(t): Sekalaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Kolme vuotta blogielämää

 1. Nettimartta sanoo:

  Kiitos sinulle, Riitta, mielenkiintoisesta ja sisältörikkaasta blogistasi!

 2. sylvi sanoo:

  Onnittelut 3v- blogille.
  Kiva on täällä vierailla. Olisipa kiva myös käydä paikanpäällä puutarhassasi.
  Mikaelia on ollut myös hauska seura, ja hänen kasvua puutarhuriksi.

  Kaikkea hyvää sinne teille jatkossakin.

 3. Kolme vuotta ja nyt vasta löysin blogiisi! Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan. Minua miellyttävät kirjoittamasi tarinat ja se, miten hyvin tunnelmat niistä välittyvät. Oli hauska tutustua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s