Leivotaan jouluksi

Minusta kuivakakkujen leipominen on mukavaa ja kun ne pakastaa vaikkapa neljään osaan paloiteltuna, niin onpa helppo ottaa kahvipöytään makea herkku. Näiden molempien ohjeet olen kirjoittanut jo aiemmin, mutta nostan ne jälleen esiin lempikakkuinani.

Ensinnä taatelikakku. Tein viikolla kaksi, toinen Jytte-jauhoilla ja toinen vehnäjauhoilla. Maku oli aivan ihana molemmissa, samoin ulkonäkö.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten tämä meille perinteinen jouluyön kakku: Ohjeessa on perunajauhojen lisäksi vain yksi lusikallinen vehnäjauhoja ja korvasin sen nyt Jytte-jauhoilla. Muhkeita, ihania, suussa sulavia ja joulun tuoksuisia herkkuja! Suosittelen molempia lämpimästi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ruisvuokaleipien ohjeen löydät täältä. Leivoin niitä eilen ja vieläkin tuo ihana tuoksu leijuu keittiössä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Piparkakkutalo – eikös olekin nätti? Ja NIIN helppotekoinen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA…mutta tämä onkin huijausta, sillä se on savesta poltettu!  Joulujekku leivinuunin päällä ja menee ihan täydestä, vuodesta toiseen, hih…

Advertisement
Kategoria(t): Koti Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s