Kaivurihommia

Kaksi viikkoa on hurahtanut taitavien työmiesten kera: Putkimies, kaivinkonemies ja sähkömies ovat kukin tehneet ahkerasti töitä ja nyt meille tulee vesi oman putken kautta lähteestä. Aikamoisia ojia ja kaivantoja…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA…mutta kyllä ne sileiksi saatiin. Homma kävi taitavasti kuin kermavaahdon levitys kakun pinnalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaivannoista nousi kiviä, suuria kiviä. Olin ihastuksissani – aah! Tässä kulkee yksi sellainen uudelle paikalleen kasvihuoneen lähistölle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Aion ensi keväänä tehdä joriineille ikioman kasvupaikan ja mitkä ovatkaan kauniimpia ryhmässä kuin isot kivet. Tästä se alkaa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlimme isännän kanssa suurella vaivalla siirtäneet kaksi vuotta sitten tulotien varteen ison järkäleen, joka kuitenkin näytti mielestäni lähinnä hautakiveltä. Puuttui vain teksti ”Tässä lepää…” Nyt kaivuri nosti entisen kiven ylös…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA…ja asetti taitavasti uuden, päältä aivan tasaisen järkäleen, vinon tilalle. Ei mitään sotkuja, kivet vaan vaihdettiin. Voi että olen iloinen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERANyt sen päällä lepattaa ulkotuli, jonka kauniin sementtiruukun sain ystävältän Saijalta viedessämme kanoja talvihoitoon. Ihana lyhty ja ihana kivi! Kiitos!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKyllä on tyytyväinen mieli kun on saatu niin paljon hyödyllisiä asioita aikaan näinä viikkoina: Uusi vesipumppu toimii hienosti ja pihaan on ilmestynyt kauniita asetelmia leikkimökistä kiviryhmiin. Kiitos kaikille osallisille!

Advertisement
Kategoria(t): Maisema, Piha ja puutarha, Sekalaista Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Kaivurihommia

  1. Hilu sanoo:

    Kyllä se on niin, että taitava kaivinkoneen kuljettaja saa aikaan mahtavaa jälkeä vaikka niin isoista vehkeistä onkin kysymys. Kivetkin siirtyvät kuin itsestään 🙂 Itse tykkään kans kivistä paljon ja kiva on tuo kiviryhmä kasvihuoneen vieressä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s