Ystävät ovat tärkeitä

Toissaviikolla posti toi yllätyskirjeen eteläisestä Suomesta. Sisällä oli muun muassa postimerkkiarkki, joka jo sinänsä oli hyvin hyödyllinen ja aina tarpeellinen lahja. Mutta mitä kummaa? Tutut maisemat – kuvahan on meiltä! Että tällaisiakin voi teettää. Jos joku lukija nyt innostuu asiasta, niin tilauksen voi hoitaa täältä. Kesävieraat A & A: Yllätys oli ihana ja täydellinen, sydämellinen kiitos teille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Puutarhapäivänä saimme niin ikään muutaman kivan tuliaisen ystäviltä: Ihan isännän näköisen puutarhurin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…sukaata (syöty) ja kahdet puutarhahanskat, joita ei takuulla kadota pihalle, on niin hyvä väri! Kiitos teille kaikille!

Viime viikolla vietimme päivän Siikaisissa, ihanassa kesäpaikassa. Matkan aihe oli 40 vuotta kestänyt ystävyys ja sehän on jo jotain se. Menomatkalla oli hetken aikaa jäinen tunnelma raekuuron  jäljiltä…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…mutta perillä ystävien luona paistoi aurinko. Oli niin mukava tavata ja jutustella vuosien kuulumiset. E&M, kiitos kaikesta – sydämellisestä seurasta ja ihanista herkuista – pidetään jatkot sitten meillä, kunhan yhteinen aika jälleen järjestyy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMitä vanhemmaksi tulee, sitä suuremman merkityksen ystävyys saa. Tuttavia ja kavereita on monia, mutta oikeat ystävät, niitä ei niin vaan löydykään. Kiitos kaikille muillekin ystävilleni ystävyydestä. Jokainen teistä on minulle tärkeä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Advertisement
Kategoria(t): Sekalaista Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Ystävät ovat tärkeitä

 1. sylvi ja Sulo sanoo:

  Ystävät ovat tärkeitä.
  Kaunis sydämmenmuotoinen kulho.
  Hyvää pyhää.♥

 2. tuksu sanoo:

  Niin se on! Mitä enemmän ikääntyy, sen arvokkaimmiksi Ystävät käyvät yhä tärkeimmiksi 🙂
  Mukavaa pyhäpäivää sinne
  tuksu

 3. Konnadonna sanoo:

  Mukavia yllätyksiä olet saanut. Aika hurjan näköistä on maa näin kesäaikaan raekuuron jäljiltä, varmasti myös liukasta:) Hyvät ystävät ovat kultaakin kalliimpia, ja mitä vanhemmaksi elää, sitä tärkeämmiksi ne parhaat ystävät tulevat. Tapaamisten välillä saattaa joskus vierähtää pitempikin aika, mutta kuitenkin tavatessa tuntuu kuin eilen olisi nähty.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s