Lintupönttöostoksilla

Viime perjantaina kävelimme metsätietä. Täällaista…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

….ja mökkkirannassa tällaista. Tie laskee vuoren päältä rantaan tuolla kaukana,  autolla ei vielä pääse perille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jokohan tuo lumi olisi sulanut?  Voimakas, kylmä tuuli kuivaa nyt lakanapyykkiä pihan pyykkinaruilla. Odotan sitä ihanaa, raikasta tuoksua…olen odottanut jo melkein vuoden. Kerätessäni  kuivia pyykkejä  nuuhkin niitä onnellisena. Vihdoin! Aah…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt eksyin ihan harhapoluille. Minun piti kertoa teille mukavasta työkeskuksen myymälästä, Navikasta. Sieltä löydän aina sopivat tuliaiset niin koti- kuin ulkomaillekin. Maanantaina poikkesin sinne etsimään lintupönttöjä. Tämä on pikkuvarpuselle ja odottaa vielä asennusta, jospa sitten Mikaelin kanssa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä taas on vaikkapa tiaisille tai kirjosiepolle.  Sekin on helppo puhdistaa katon kautta ja tuo punainen väri on mukava. Joku sanoo, että ei uskalla ostaa maalattua, mutta minulla on monen vuoden ja monen pöntön kokemus: Ihan varmasti kelpaa, jopa paremmin kuin maalaamaton!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väri on piristävä. Ilo silmällekin. Nyt tinttikoti on pihakoivussa, lentoaukko kohti itää: Aamun ensimmäiset säteet lämmittävät viluisia poikasia eikä iltapäivän paahde pääse kärventämään niitä pönttöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Navikasta löytyy paljon tyynyliinoja, pyyhkeitä, puseroita, mattoja, poppanoita. Keramiikkaa ja muuta pientä kivaa kotiin. Pihakalusteita, naulakoita, kukkalaatikoita – kaikenlaista. Ja tällainen essu! Kesäkanojen onnellisen omistajan ehdoton suosikkituote!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ai niin. Pitää kertoa yksi ihana kanauutinen: Keskiviikkona saamme kesähoitoon vielä kaksi kanaa ja KUKON! Olen NIIN iloinen Mikaelin puolesta! Ja eiköhän se kanasillekin sovi. Mikä kukolle nimeksi? Tietenkin Kalle!

Advertisement
Kategoria(t): Sekalaista Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Lintupönttöostoksilla

  1. Lissu sanoo:

    Titityy!!! Odotan kovasti niità kananmunia…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s