Nettikaupassa

Aiemmin minulla oli runsaasti kiiltoleimua, joka oli oikein lemppariperenna. Sitten uusin kukkapenkkejä, jaoin osan tutuille ja siirsin vain muutaman yksilön uuteen paikkaan – joka osoittautui vääräksi ja  leimut kuolivat. Etsiskelin eri reissuilla kolmesta taimistosta uusia- turhaan. Sitten tein haun nettiin ja päädyin jostakin syystä itselleni ennestään vieraaseen Paratiisin taimitarhaan, tänne. Voi että olen tyytyväinen! Sunnuntaina tein tilauksen, maanantaina tuli sähköpostia, että tilausta käsitellään. Tiistaina seurasin matkahuollon sivuilta, missä mennään, ja paketti haettiin viideltä!  Se oli upeasti ja ilmavasti pakattu, taimet tosi hyviä.

 Mikaelille oli puinen, käsityönä tehty talitiainen, joka saa kuitenkin vielä odotella (joulua) piilossaan yläkaapissa.

Kerroin aiemmin vuorimäntyjen kaatamisesta ja nyt uudet ideat ovat hahmottuneet: Heinäseipäitä taustalle, eteen kärhöjä niitä pitkin kiipeämään. Siispä tilasin alppikärhön, jonka kai pitäisi menestyä meilläkin. Uusia haasteita, uusia tuttavuuksia minulle nämä kärhöt. Saas nähdä, miten mummun käy…kärhöjen kanssa…

Advertisement
Kategoria(t): Perennat Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Nettikaupassa

  1. Lissu sanoo:

    Mummulle käy hyvin… titityy…

  2. Nettimartta sanoo:

    Kärhöt eivät ole konstikkaita kasvatettavia. Minäkin pelkäsin, että kärhöt ovat jotenkin herkkiä, mutta eivät siis ole. Syvälle ne kuitenkin pitää istuttaa. Joskus voi käydä niinkin, että joku vuosi kärhö ei nousekaan ja seuraavana sitten tuleekin. Näin on käynyt itsellenikin. Mutta hyvä ostos ja varmasti kasvaa sinullakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s