Fasaani tuli kylään

Ensin se hiippaili kukkapenkeissä…

…ja sitten tuli melkein sisälle. No ei sentään, mutta terassille kuitenkin. Sen kaikuva ränkätys, jota kai lauluksi kutsutaan, kuuluu pitkin päivää lähipelloilta. Ei hyvältä näytä kesää ajatellen! En ollenkaan tykkäisi, että se löytäisi rouvia ja alkaisi ruokailla kukkapenkeissä ja kasvimaalla. Mansikkaverkotkin ne hajoittavat, kokemusta on. Hus pois pihasta!

Lisää surua: Vuorimännyistä katkesi jo syysmyrskyllä suuri osa, noin puolet. Voi harmi, tuo ikivihreys oli ennen niin kaunis tausta alapihan kukkamaalle! Kasvatin männyt viiden sentin pikkiriikkisistä aluista, jotka 20 vuotta sitten sain muiden taimiostosten kaupantekijäisiksi taimitarhalta. Mutta mikään kun ei ole ikuista…nyyh.

Ilokseni totean, että tietokone taas toimii. Kuvien siirtokin onnistuu, osittain,  joten bloggaus jatkuu! Silti täytynee suhtautua vakavasti nuorison neuvoon: harkita uuden ostoa…

Kategoria(t): Piha ja puutarha, Sekalaista Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Fasaani tuli kylään

 1. sylvi ja Sulo sanoo:

  En lukenut otsikkoa ja kuvittelin jo hirven eulleen pihallenne. Hiih.
  Muuten Fasaani on kaunis lintu, No ospa vain käväisi näyttäytymässä.
  Meillä ei niitä tässä lähistöllä ole.

  Se on sitten kankittava uusi, meinaa vuorimänty.))
  Mukavaa illanjatkoa sinne.

 2. Nettimartta sanoo:

  Korea lintu tuo fasaani on, mutta muuten kyllä melkoisen rasittava. Meidän pihapiirissämme näitä ”luomukanoja” kuopsuttaa kymmenkunta. Arvaa vaan mikälainen mekkala on keväällä. Aivan karmeeta kosiolaulantaa tai kuten totesit, ränkätystä.

  Tietokoneet eivät tosiaan ole ikuisia. Minäkin ostin juuri uuden ja hyvä muistutus tuo varmuuskopiointi. Siirrän joka kuukauden eka päivä kuvat ja kirjoitukset ulkoiselle kovalevylle. Hirvittää nämä valokuvat, kun niitä ei voi ottaa uudelleen, jos häviävät bittiavaruuteen. Latasin itselleni Google Chrome -selaimen, ja se on kevyt ja nopea.

  • Voi kauhistus, Nettimartta, että oikein monta fasaania. Ne ruopsuttavat hetkessä kaikki kuorikatteetkin pitkin teitä kukkapenkeistä!
   Tuo ohje olis hyvä, että kuun eka päivä siirtäisi kuvat ja muut talteen. Sen jopa saattaisi muistaa, aionkin yrittää! Parhaillaan on minullakin Google Chromen lataus meneillään, kiitos neuvoista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s