Blogitilastoja

On hauska kirjoitella tätä blogia ja tosi hauska lukea kommentteja. Mutta hauskaa on myös katsella tilastoja!

Marjatuomipihlaja ja joriini ovat suosituimmat artikkelit, jos ottaa tutkittavaksi kaikki blogikirjoitukset. Jos taas katsotaan vuosineljännestä, jouluajan reseptit vievät voiton: Meidän perheen joulukakku ja puolukkahyytelökakku ovat kärjessä.  Hakusanoilla etsityissä johtaa (etusivun jälkeen) joka tapauksessa suolainen piirakka. Sitä on Googlessa etsitty erilaisilla sanoilla todella usein, reilusti yli 1000 kertaa. Kolmantena tässä listassa on – yllätys – lipstikkakeitto!  Mukavaa, jos ihmiset löytävät vastauksia etsimäänsä ja hauskaa, että saan olla jakamassa niitä. Ulkomaillakin näyttää olevan paljon suomalaisia, jotka ”googlaavat”. Ja tietenkin, kun huomaan jonkun hakevan tietoa, jonka osaisin ehkä antaa, teen pikaisesti siitä postauksen! Vähän sellaista mikro-mini-wikipediaa 🙂

Joskus harmittaa, kun totean, että tuotinkin pettymyksen. Tai huvittaa, kun näen jonkun hassun hakutuloksen. Esimerkiksi joku oli etsinyt vastausta sanalla ”sadetakki” ja päätynyt Porche-tarinaani. Kertomukseen, jossa mainitsin ohimennen isäni ajaneen 60-luvulla ostoreissulta avotraktorin kotiin, 60 kilometrin matkan, vesisateessa – musta, kuminen sadetakki päällä… No, tämä henkilö ei takuulla ollut tyytyväinen vastaukseen… mutta sattuuhan sitä.

Kategoria(t): Koti. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Blogitilastoja

 1. Metsätonttu sanoo:

  Onko blogisi nyt vuoden vanha? Onneksi olkoon!
  Mielenkiintoisia nämä blogit ovat ja tilastotkin. Ja sekin, kuinka erilaisia blogeja on ja niiden eri mahdollisuudet. Ja sekin, kuinka erilaisia sivustoja kukin rakentaa samasta blogiversiostakin.
  Olen huomannut että ’herkkublogit’ ovat tosi suosittuja, itsellänikin muutama joita seuraan ja saan hyviä reseptejä sieltä, kuten sinultakin olen saanut. Ja monta hyvää vinkkiä ja tietoa. Näin sitä yhdessä voi tietoutta kasvattaa ja avartaa maailmaamme!
  Kiitos sinulle Riitta! On ollut tosi mukava tutustua! Leila

  • Metsätonttu, ei ole vielä ihan vuotta täynnä, kiitos kuitenkin onnitteluista. Taisi olla helmikuun viimeisiä päiviä, kun tytär meillä ollessaan puoliväkisin sivut minulle teki. Siinä ei oikein osannut edes nimeen paneutua, puutarhaan ei kai kakkureseptit sovi…Mutta hyvä oli, että hän tähän minut pakotti. Olen nyt tosiaan iloinen siitä! FB:ssäkin mottoni on ”joku tarvitsee apuasi” ja tässähän saan sitäkin toteuttaa. Minulla on lukijoissa tietenkin monta tuttua ja he aina pyytävät panemaan sen ja sen reseptin blogiin, kun se on niin helppo sieltä löytää. Tytärkin odottelee bataattilaatikon ohjetta tänne!
   En ole suosikeihin löytänyt vielä montaakaan blogia, joita jaksaisin jatkuvasti seurata. Sinun on kuitenkin yksi niistä harvoista, toisinaan oikein vaeltelen pihamaallasi. Terveyttä itsellesi ja onnea haaveidesi toteutumiseen!
   Riitta

 2. sari sanoo:

  kyllä seuraan jatkuasti blogiasi vaikken kommentteja juuri laitakkaan.Kiitos gluteiinittomista ohjeista ,ne oli joulunaikaan tarpeeseen. Sari

  • Sari, kiitos kommentista! Tuo gluteeniton puoli on minullekin ollut vasta vuoden verran opettelussa, mutta nyt jo uskallan reseptejä niistäkin kirjoitella. Kiva, kun olet saanut niistä apua! Ja muistapas lupauksesi, meillä tavataan!

 3. sinikka sanoo:

  Hei Riitta !
  Mukava yllätys, että joriinijuttu kiinnostaa monia. Käy viikoittain kuulostelemassa mitä Keuruulla touhutaan ja pikku-Mikaelia unohtamatta. Taidat olla oikea Marttojen-Martta, blogistasi löytyy ratkaisu lähes jokaiseen pulmaan ! T Sinikka

  • Sinikka, tosiaan joriinit ovat suosittuja! Sivuilta mennään myös hyvin usein katsomaan sitä alkuperäistä linkkiä, jonka siihen silloin liitin. Toivottavasti uudet kokeilumme menestyvät talven yli hyvin! Kellarissa odottavat kevättä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s