Aroniaviini, osa 3

Kahdessa aikaisemmassa postauksessani ( 1 ja 2 ) kerroin alullaan olevasta aroniaviinistä. Nyt pinnalla kellumassa oleva ominaispainomittari näytti alle 1000, joten oli taas uuden vaiheen aika.

Juoksutin viinin lapolla toiseen astiaan. Tätä varten kannattaakin jo heti alussa hankkia kaksi samanlaista saavia! Pohjasakkaa oli runsaasti, se huuhdottiin viemäriin. Juoksutettuun viiniin lisäsin ohjeen mukaiset kaksi pussillista erinäisiä aineita veteen liotettuina, sitten se saakin jäädä taas kahdeksi päiväksi odottelemaan vesilukon taakse seuraavaa kirkastamisvaihetta.

Kuten huomaat, astia on korkeilla keittiötikkailla, juoksutus käy näin oikein näppärästi ja sukkelaan!

Mainokset
Kategoria(t): Kokataan - Jälkiruuat ja muuta makeaa Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s