Mikaelin keinu

Olemme miettineet koko kesän, miten pystyttää Mikaelille sellainen keinu, jossa voisi aikuinenkin keinua ja joka siis kestäisi keinujat suurinpiirtein ”vauvasta vaariin”. Ne metallirunkoiset keinut, mitä usein näkee, ovat mielestämme tähän toiveeseen liian kevytrakenteisia. Netistä etsin tietoa ja löysin Bauhausin sivuilta aivan ihania rakennelmia. Ei ollut kuitenkaan tarkoitus tehdä suurta telinettä liukumäkineen ja mökkeineen, mutta muutakin löytyi. Nimittäin sivulta 10  Tee se itse -paketti ihan tavalliseen, kahden keinuttavaan keinutelineeseen kaikkine tarvikkeineen, myös keinulauta, renkaat ja narut olivat mukana.( Varsinainen vauvakeinu meillä olikin ennestään, tällä hetkellä sisätiloissa. ) Kävimme Tampereella ostamassa pakkauksen (muistaakseni 60 euron luokkaa) ja kun viime viikolla Kangasalan ystävämme olivat meillä muutaman päivän, samalla pystytettiin keinurunko. Painekyllästetty puutavara ostettiin Keuruulta, se piti vain höylätä itse. Emme pane  talveksi keinuvälineitä vielä paikoilleen, mutta ihana, että keväällä on kaikki muu jo valmiina odottamassa!

P.S. Tämän alakuvan liitin juttuun myöhemmin, eli seuraavan vuoden kesäkuussa. Erityisesti renkaat ovat nyt Mikaelin suosiossa.

Advertisement
Kategoria(t): Piha ja puutarha, Pikkuväen kanssa, Sekalaista Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Mikaelin keinu

  1. Millan sanoo:

    Sinullapas on mukava blogi! Kiva, kun kävit visiitillä ja jätit osoitteesi, että osasin tulla 🙂

  2. Millan sanoo:

    Nonniin, nyt edelliseen kommenttiin jäi väärä osoite. Linkitin muuten blogisi omaani. On niin mukavaa löytää uusia ja vähän erilaisia sivustoja luettavaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s