Kasvisnyytit

Näiden makoisien nyyttien ohje on tullut meille alunperin Helsingistä, Pirkolle taas terveiset!

Foliolle ensin pala leivinpaperia ja sille suikaleina esimerkiksi porkkanoita, kesäkurpitsaa, paprikaa ja kevätsipulia varsineen. Herkkusienet tai perunasuikaleet tai nauriit – ihan mitä keksitkin – kaikkea voi käyttää. Kasvisten (ja ehkä yrttien) päälle kuitenkin aina hiukan hunajaa ja nokare haluamaasi yrttituorejuustoa.

Tämän jälkeen nyytit suljetaan tiiviksi ja pannaan uuniin vajaaksi puoleksi tunniksi, lämpöä 200 astetta. Grillissäkin ne toki onnistuvat. Kypsymisen aikana pohjalle muodostuu herkullinen liemi, nam! Erityisesti kesällä, uusista kasviksista, nämä ovat meidän perheen ykkösherkku grilliruuan lisäkkeenä!

Mainokset
Kategoria(t): Kokataan - Lisäkkeet, salaatit Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Kasvisnyytit

  1. Lissu sanoo:

    Namskis, namskis – taas! Otanpa ohjeen käyttöön. Yrteiksi kokeilen rosmariinia ja timjamia. Se roomanminttu olisi kuin nappi silmään, kunhan ensin kasvaa.

  2. aimarii sanoo:

    Yes- sainkin hyödyllisen vinkin. En ole huomannut pistää folion päälle leivinpaperia ja kasvikseni ovat tarttuneet joskus pahasti folioon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s