Hyvää juhannusta!

Kolmella miesväen edustajista on tänään nimipäivä, kolme Johannesta. Yksi, Mikael Johannes, on kuvassa ensimmäisen juhannuksensa koivunhakureissulla. Ja kivaa oli!

Nuoriso on parhaillaan saunomassa ja me vanhat pidämme huolta rosvopaistitulesta ja pienestä nimipäiväsankarista. Koivut tuoksuvat keittiönkin nurkassa – onhan mittumaarin aika.

Viereisessä kuvassa on jotakin tosi mahtavaa. Olutpullossa, jonka saimme eilen ystävältä Italiantuliaisiksi, ei tokikaan ole olutta. Vaan mitä? Ihanaa, itse puristettua oliiviöljyä! Eilen käytimme sitä salaattiin ja maistelimme, voi miten taivaallista se oli! En voinut edes unessa kuvitella, että oliiviöljy voisi olla näin hyvää!  Onneksi kesä on alussa ja salaattia kasvimaalla riittää. Tuhannet kiitokset kaikesta, Lissu!

Tässä on illaksi Brita-torttu, jonka reseptin voin kirjoitella teille paremmalla ajalla. Ihan pieni, vajaan puolen litran rasia mansikoita, maksoi eilen 5,5 euroa, joten meille sai riittää näin ensimmäiseksi kerraksi yksi rasiallinen. Tulihan siitäkin jo ihan kakullinen! Nyt on  nimittäin muutakin syytä juhlia kuin Johannekset. Tänään ylittyi 10 000 kävijän määrä Riitan Puutarhassa. En olisi, maaliskuussa arkana aloitellessani, mitenkään voinut edes kuvitella, että vierailijoita tulisi näin runsaasti. Kiitos Reetta-tyttöni, että houkuttelit minut tälle tielle! Kiitos teille kaikille vierailijoille! Olette puhaltaneet minuun taas uutta puutarhatuulta ja intoa kirjoitteluun. Ihan kuin olisin hiukan nuortunutkin…On niin  mukavaa lukea kommenteissa, että joku on saanut uusia vinkkejä. Haluan mielelläni jakaa kanssanne sen tiedon, mitä minulle on yli 60 vuoden aikana kertynyt! Toivottavasti tapaamme vielä jatkossakin! Sylillinen juhannusruusuja kaikille ja oikein hyvää juhannusta!

Advertisement
Kategoria(t): Pikkuväen kanssa, Sekalaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Hyvää juhannusta!

  1. Reetta Lehtomäki sanoo:

    Ole hyvä! Blogista on mukava seurailla mitä mummolassa tapahtuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s